Nieuws Ropamate viert 20-jarig bestaan met medewerkers en klanten in Walibi

Ropamate viert 20-jarig bestaan met medewerkers en klanten in Walibi

Ropamate viert 20-jarig bestaan met medewerkers en klanten in Walibi

BEERSE, ZELZATE – De firma Ropamate, gespecialiseerd op het gebied van high-end bouwchemie, vierde zijn twintigste verjaardag zoals het een bedrijf dat zijn medewerkers koestert, het best past: met een familie-event voor medewerkers en klanten.

Ropamate International is opgericht in 2002 en omschrijft zichzelf als een ambitieus groeibedrijf. Het levert bouwchemie, waaronder lijmen en kitten voor de bouwsector en de industrie en maakt zich sterk dat het zowel qua betrouwbaarheid als met een goede prijs-kwaliteitsverhouding het verschil maakt.

Innoverend

Ropamate heeft zich in de voorbije twintig jaar ook gespecialiseerd in innoverende projectsystemen voor water- en luchtdichte oplossingen van kelder tot dak. Deze oplossingen worden aangeboden in overleg met de technische dienst van het bedrijf.

Het RopaCoatingSystem is in de bouwwereld een begrip geworden. Het zijn vloeibare waterdichtingsmembranen en coatings voor daken, funderingen, kelders, inloopdouches, gevels, zwembaden en afvalwatertanks.

Zelzate

Ropamate heeft naast het hoofdkantoor in Beerse ook een opleidingscenter in Zelzate. Daar opende het bedrijf zes jaar geleden ook de dochteronderneming 3Dsoil, dat de ondergrond twee- en driedimensioneel in kaart brengt op basis van geofysische bodemsensoren. Daarmee kunnen onder andere leidingen en kabels worden gelokaliseerd.

 

Ropamate heeft meer dan twintig medewerkers in dienst en een uitgebreid klantenbestand in de hele Benelux. Het lag dus voor de hand dat de twintigste verjaardag met hen zou worden gevierd. Dat gebeurde onlangs in Walibi, waar niet alleen een dag in het pretpark voor het hele gezin, maar ook een lekkere barbecue werden aangeboden. “We hebben bewust gekozen voor een all-in familie event omdat we het belangrijk vonden om de mens achter de organisatie centraal te stellen”, zegt bestuurder Ephra├»m Saey.

Ropamate ontving in Walibi bijna zevenhonderd genodigden, die 160 verschillende bedrijven vertegenwoordigden. “Het trouwe klantennetwerk dat we door de jaren heen hebben opgebouwd, motiveert ons om op eenzelfde elan verder te werken.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.