Nieuws Royal Botania uit Nijlen wint Voka Prijs Ondernemen 2022

Royal Botania uit Nijlen wint Voka Prijs Ondernemen 2022

Royal Botania uit Nijlen wint Voka Prijs Ondernemen 2022

HEIST-OP-DEN-BERG – Royal Botania is in het cultuurcentrum Zwanenberg in Heist-op-den-Berg verkozen tot winnaar van de Voka Prijs Ondernemen 2022. Een mooi verjaardagsgeschenk voor het bedrijf, dat dit jaar 30 wordt.

Ook voor deze 36ste editie koos een expertenjury uit een hele lijst genomineerden van ondernemingen uit de regio’s Mechelen en Kempen. Kris Van Puyvelde, ceo van Royal Botania, mocht onlangs de verjaardag van zijn bedrijf vieren en was zelf op de dag van de uitreiking ook jarig.

Luxejachten

Royal Botania ontwerpt luxe buitenmeubels. Het bedrijf is de voorbije jaren sterk gegroeid. Het buitenmeubilair en de tuinverlichting van Royal Botania zijn erg gegeerd bij eigenaars van luxejachten en sieren de terrassen van wereldsterren. Royal Botania ontwikkelt en ontwerpt in België, maar produceert in een eigen fabriek in Thailand.

Innovatief

De Voka-prijs Innovatief Ondernemen was voor Aaqua uit Sint-Katelijne-Waver. Dit bedrijf, dat industriële waterzuiveringsinstallaties bouwt en beheert, mag dit jaar een eerste installatie in de Verenigde Staten bouwen, verklapte ceo Rob Van den Broeck.

Duurzaam

Smulders uit Arendonk sleepte de Voka-prijs Duurzaam Ondernemen in de wacht. Smulders streeft ernaar om al in 2035 op elke productielocatie CO2-neutraal te zijn.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.