Nieuws Kempen RTV start nieuw seizoen ‘Standpunt’

RTV start nieuw seizoen ‘Standpunt’

RTV start nieuw seizoen ‘Standpunt’

RTV is gestart met een nieuw seizoen van ‘Standpunt’, dat achtergrond en duiding geeft bij de actualiteit. Presentator Ronny Daelman nodigt rond zijn tafel interessante gasten uit voor een diepgaand gesprek.

In de eerste ‘Standpunt’ van dit najaar gaat het onder meer over de start van het nieuwe Vlaams Parlement. Een uitzonderlijke start, zonder Septemberverklaring van de regering, want voorlopig is er niet eens een Vlaamse regering. Daarnaast komen economie, cultuur en sport aan bod.

‘Standpunt’ is elke week te gast bij een bedrijf of expertisecentrum. Het programma bevat ook een tête-à-tête tussen 2 inspirerende ondernemers.

Op 6 oktober is er ‘Standpunt vanuit het VDAB opleidingscentrum in Herentals. Op deze Voka Open Bedrijvendag komt onder meer Tom Laveren van Voka Mechelen-Kempen langs.

De uitzending van 13 oktober vertrekt vanuit Mechelen met medewerking van Arco Information van Paul Vancoillie.

‘Standpunt’ is er zondagochtend om 10u30 op RTV. Herhalingen krijgt u om 13u30, 17u15 en 23u30.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Scandinavië lonkt voor Intracto

Met de overname van Stendahls zet Intracto Group haar eerste stappen in Scandinavië. Het prestigieuze Zweedse full-service agency staat met een… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer