Nieuws Kempen Rurant vertrouwt nieuwe website toe aan Aroma

Rurant vertrouwt nieuwe website toe aan Aroma

Rurant vertrouwt nieuwe website toe aan Aroma

leaderkempenCommunicatiebureau Aroma uit Geel ontwikkelt de nieuwe website van LEADER Kempen. De opdracht komt van Rurant vzw, het platform voor rurale ontwikkeling van de provincie Antwerpen.

Leader staat voor ‘Liaison entre actions de développement de l’économie rurale’ en betekent dat lokaal en gebiedsgericht een publiek-private samenwerking tot stand komt, die hun eigen lokale ontwikkelingsstrategie (LOS) schrijft. Een Leadergebied krijgt op basis van een goedgekeurde LOS een beperkt budget, om projecten te subsidiëren die mee uitvoering geven aan hun LOS.

De provincie Antwerpen telt drie Leadergebieden: Leader Kempen Oost, Leader Kempen Zuid en Leader MarkAante Kempen+. De coördinatie van deze drie gebieden gebeurt door Rurant.

Het webproject wordt nog dit najaar gelanceerd.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer