Nieuws Kempen Rustieke frieten zijn voorbode van heroriëntering bij Melis Events

Rustieke frieten zijn voorbode van heroriëntering bij Melis Events

Rustieke frieten zijn voorbode van heroriëntering bij Melis Events

Melis Events uit Dessel, toeleverancier aan en initiator van evenementen, biedt een gezonder alternatief aan de klanten aan. Met het concept Rustic Fries serveren ze voortaan frieten die geen additieven en bewaarmiddelen bevatten. Ze zijn de voorbode van een heroriëntering van het bedrijf.

Zaakvoerder Dirk Melis: “De klassieke frieten en snacks blijven als Belgisch topproduct uiteraard bestaan, maar we willen met de tijd mee en dat betekent innoveren in het aanbod. Gezondheid is steeds belangrijker voor onze klanten. Daarom zochten we samen met onze leverancier, Franken uit Postel, naar een oplossing.”

De klassieke aardappelen die je op events voorgeschoteld krijgt, worden niet geschilde maar gestoomd. Dit gebeurt om zoveel mogelijk gewicht te behouden. “Maar het heeft een negatief effect op de smaak”, weet Dirk Melis. “De Rustic Fries worden niet gestoomd maar geschild en dat zorgt ervoor dat veel aroma’s in de aardappel aanwezig blijven. Bovendien worden ze niet met bewaarmiddelen en additieven behandeld.”

Meer beleving
Melis Events is al meer dan 30 jaar actief in frieten, snacks en tenten. “Ook al blijven dit topproducten, je voelt dat de klanten steeds meer verrast willen worden en op zoek zijn naar meer beleving. We willen die boot niet missen en hebben besloten om ons aanbod sterk te gaan uitbreiden en vernieuwen. We willen de ambitie behouden om 1 van de koplopers binnen de sector te blijven. Dat vraagt voortdurend investeren en telkens opnieuw met onze gemotiveerde ploeg aan de ontwerptafel kruipen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer