Nieuws Kempen ’s Zondags op de koffie bij Het Rijk der Zinnen

’s Zondags op de koffie bij Het Rijk der Zinnen

Foto: Wim Carens

’s Zondags op de koffie bij Het Rijk der Zinnen

WESTERLO – Een koffietje drinken kan voortaan in Westerlo met een extra dimensie. In de schaduw van het kasteel de Merode kan je voortaan terecht in Het Rijk der Zinnen, ‘een creatieve bar met een boon voor koffie’, zoals de uitbaters het omschrijven. Voorlopig is de koffiebar alleen open op zondag.

Griet Carens en haar man Geert zijn allebei vurige koffieliefhebbers. Beiden hebben een barista-opleiding gevolgd en zijn nu gestart met een eigen koffiebar. “We starten voorzichtig, naast onze hoofdberoepen”, vertelt Griet Carens. “Ik ben grafisch ontwerper en heb met Studio Mira al een eigen bedrijf. Mijn man is onderwijzer. Daarom is onze koffiebar voorlopig alleen op zondag open. We zullen wel zien hoe het evolueert.”

Tijdens die zondagen kan je bij Het Rijk der Zinnen terecht voor verschillende soorten koffies, maar evengoed een glas wijn én enkele snacks. “We serveren foccacia, granola, taart, … En het is allemaal home made”, vertelt Griet Carens nog.

Koffiehuis Het Rijk der Zinnen is te vinden aan de Polderstraat 28 in Westerlo.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer