Nieuws Kempen Salar en Mploy brengen kennis opnieuw samen

Salar en Mploy brengen kennis opnieuw samen

Salar en Mploy brengen kennis opnieuw samen

Op 12 oktober organiseert Salar uit Kasterlee samen met Mploy uit Westerlo opnieuw het halfjaarlijkse SpitsuurHR. Tijdens dit event bundelen ze de krachten om bedrijven te informeren over actuele thema’s rond HR en sociaal recht. Na 2 succesvolle online edities keert het concept terug naar de vertrouwde locatie in de gebouwen van 4Wings in Westerlo. Deelnemers die dat wensen, kunnen ook online volgen.

“Tijdens het Spitsuur HR-event  krijgt u actuele informatie over HR en sociaal recht”, zegt zaakvoerder Chris Verleye van sociaal secretariaat Salar. “De onderwerpen zijn altijd heel actueel en gevarieerd. We wisselen af tussen onze specialisten en die van advocatenkantoor Mploy. Zo kunnen deelnemers zich verwachten aan een boeiende uiteenzetting met de nodige kennis van zaken, waarbij er voldoende ruimte is voor vragen.”

“Er is tegenwoordig bijvoorbeeld veel te doen rond vergroening van de bedrijfswagens, of rond de regels van sociale inspectie. En hoe ga je als werkgever om met vaccinatie? Kan je werknemers verplichten of niet? We mikken telkens op een interactief gebeuren, met vragen vanuit het publiek.”

De SpitsuurHR-events brengen heel wat ondernemers op de been. “We verwachten zo’n 100 fysieke en 70 online deelnemers. Dat aantal ligt in de lijn van de covid-edities, die volledig online doorgingen. Toen hadden we zo’n 200 online deelnemers.” Toch is Salar blij dat het event weer in de fysieke vorm kan doorgaan. “We hebben lang getwijfeld, maar de behoefte om elkaar weer te zien was bij collega-ondernemers heel groot. We starten met een ontbijt, en bieden hierdoor ook een stuk netwerking aan aan de deelnemers. We hebben expliciet opnieuw voor 4Wings gekozen omdat hier de nodige capaciteit en ruimte is om alles veilig te kunnen organiseren.”

SpitsuurHR trekt deelnemers uit Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant aan. Salar en Mploy zijn complementair als het gaat om kennis, en werken geregeld voor en samen bij gezamenlijke klanten. “Daarom organiseren we dit samen. Onze competenties zijn heel complementair.” Inschrijven kan onder andere via de website van Salar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer