Nieuws Kempen Sam De Nyn breidt verhuurfirma uit met hersteldienst

Sam De Nyn breidt verhuurfirma uit met hersteldienst

Sam De Nyn breidt verhuurfirma uit met hersteldienst

OOSTMALLE, LILLE – De verhuurfirma Jef Koyen van de Kempense zaakvoerder Sam De Nyn steekt in een nieuw jasje. Sam Rent – dat is de nieuwe naam van het bedrijf – gaat voortaan ook machines herstellen.

Eerder dit jaar nam Sam De Nyn de firma Jef Koyen over. Daarvoor runde hij jarenlang zijn eigen tuinaanlegbedrijf Tuinen De Nyn.

“De behoeften vanop het werkveld ken ik heel goed”, zegt de ondernemer. “We lanceren nu een eigen hersteldienst. Klanten met defecten aan hun machines kunnen bij ons terecht. Onze mecanicien Werner Vermeiren is een vaste waarde in het bedrijf en kent de machines als geen ander.”

Aan ambitie ontbreekt het de zaakvoerder niet. “Op korte termijn breiden we ons gamma uit met machines voor tuinaanleg en klinker- en bestratingswerken”, geeft De Nyn nog mee.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.