Nieuws Kempen Sanofi sluit parking om veiligheidsredenen

Sanofi sluit parking om veiligheidsredenen

Het Franse farmaceutische bedrijf Sanofi in Geel sluit één maand lang de eigen parkeertoren. Foto: Hans Otten

Sanofi sluit parking om veiligheidsredenen

GEEL – Het farmaceutische bedrijf Sanofi sluit voorlopig het grote parkeergebouw op de eigen site in Geel. Er moeten om veiligheidsredenen dringende ingrepen gebeuren. Intussen neemt de onderneming met meer dan achthonderd medewerkers elders parkeerruimte in.

Met welke problemen de parkeertoren op de afgesloten site van Sanofi naast de Geelse ringlaan precies af te rekenen krijgt, is niet mee gedeeld. Feit is dat het gebouw vanaf maandag 20 maart voorlopig dichtgaat zodat de nodige herstellingswerken kunnen gebeuren. Die zouden dertig dagen in beslag nemen.

Het Franse bedrijf huurt daarom tijdelijk parkeerruimte in de omgeving voor het eigen personeel. Die alternatieve parkeerplaatsen bevinden zich vlakbij in Eikevelden (250 à 300 plaatsen) en Brukel (200 plaatsen), van waaruit de medewerkers vlot te voet op het werk kunnen geraken. Om dat vlot te laten verlopen, geldt er in de omgeving tijdelijk een gewijzigde verkeerssituatie.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.