Nieuws Kempen Santens opent nieuwe winkel in Herentals

Santens opent nieuwe winkel in Herentals

Santens opent nieuwe winkel in Herentals

HERENTALS – Santens, de partner voor professionals in kwalitatief bouwbeslag en gereedschap, opent een nieuwe vestiging. Na vestigingen in Gent, Brugge en Sint-Niklaas volgt de opening van de nieuwe winkel van Santens in Herentals. Voordien was er in de Kempen een vestiging in Grobbendonk.

Net als de andere vestigingen kenmerkt de vestiging in Herentals zich door een uitgebreid assortiment, ruime openingsuren en medewerkers met een grote technische kennis. Het gebouw met enkele progressieve elementen maken van deze winkel een echt uithangbord van Santens.

Op donderdag 21 november 2019 volgt de grote opening in het bijzijn van tal van leveranciers, die klaarstaan met hun producten nieuwigheden en demonstraties. Daarnaast vindt in de winkel een geanimeerde modeshow plaats, is er live muziek en uiteraard een hapje en een drankje.

Sinds september heeft Santens ook een webshop. Günter Santens: “Via onze nieuwe webshop zullen onze klanten veel gemakkelijker kunnen bestellen, hun orders opvolgen en chatten met een specialist. We surfen mee met de digitale transformatie en zullen in de nabije toekomst nog meer nieuwigheden introduceren waarbij onze klanten en medewerkers centraal staan.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.