Nieuws Kempen SAS Koffie wint LON-award VOKA Kempen Midden

SAS Koffie wint LON-award VOKA Kempen Midden

SAS Koffie wint LON-award VOKA Kempen Midden

herman sasSAS Koffie uit Beerse is door de het bestuur van VOKA Kempen Midden verkozen tot winnaar van de LON-award VOKA Kempen Midden. “Voor ons als bescheiden bedrijf dat zelden de openbaarheid zoekt, is deze LON-award een prachtige erkenning van ons ondernemerschap”, zegt afgevaardigd bestuurder Herman Sas. “En voor Kempenaren in hart en nieren is lokale waardering natuurlijk extra leuk.”

Voor VOKA Kempen Midden (regio Beerse, Kasterlee, Lille, Oud Turnhout, Ravels, Turnhout en Vosselaar) koos de professionele jury SAS Koffie uit Beerse als winnaar uit de shortlist samengesteld door het bestuur van VOKA Kempen Midden. “Hoewel het intussen een bedrijf is met meer dan honderd werknemers, is ook SAS Koffie nog steeds een echt familiebedrijf”, zegt Koen Van den Brande, voorzitter van VOKA Kempen Midden. “Een bedrijf ook dat verankerd is in onze streek, onder andere omdat de know-how van het koffiebranden hier aanwezig is. Om die know-how te behouden investeert SAS Koffie ook zeer veel in het personeel. De mensen zijn multifunctioneel inzetbaar en fier om bij het bedrijf te werken.” Voor SAS Koffie is het buitenland ook belangrijk. “Bijna 50% van de omzet gaat naar de export”, vertelt Van den Brande. “En dat is niet evident, aangezien koffie een zeer lokaal gegeven is. Elk land beleeft koffie anders en smaken verschillen.”

SAS Koffie dingt vrijdag 14 juni mee naar de Prijs Ondernemen 2013 van VOKA Kempen. “Het plan om de export nog verder uit te bouwen, onderstreept dan ook de vakkennis én de ambitie van het bedrijf.” Met SAS Koffie zijn alle genomineerden voor de Prijs Ondernemen bekend. Dat zijn naast het bedrijf uit Beerse ook nog Laborex uit Olen, Drukkerij Bulckens/ZwartopWit uit Herenthout, Groep Spranco uit Hoogstraten en Dillen Bouwteam uit Balen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.