Nieuws Kempen Saskia Schatteman keynote op gratis event VanRoey.be

Saskia Schatteman keynote op gratis event VanRoey.be

Saskia Schatteman keynote op gratis event VanRoey.be

Saskia Schatteman1Op 18 september van 8 tot 12 uur organiseert VanRoey.be een gratis event voor ondernemingen. Keynote is Saskia Schatteman, Marketing Lead van Microsoft België. Ze is daarnaast ook voorzitter van Flanders DC, partner in creativiteit voor Vlaamse ondernemingen. Daarvoor werkte ze op de marketingafdeling van Telenet en De Lijn.  In 2008 werd ze verkozen tot Marketeer van het Jaar. Marketing en creativiteit zijn haar dada’s. En dan kom je anno 2014 al snel bij de voordelen van moderne IT-toepassingen uit. De rode draad doorheen haar verhaal: Uw bedrijf in de kijker werken, hoeft geen fortuin te kosten!

De uiteenzetting van Saskia Schatteman maakt deel uit van het programma waarin VanRoey.be enkele oplossingen voorstelt voor het professionaliseren van  strategische organisatieprocessen. Pat Van Roey, de General Manager van VanRoey.be spreekt over trends in IT, zoals Big Data. En klanten getuigen over de groei die ze realiseren dankzij deze oplossingen, zoals bijvoorbeeld Voka Kempen, waar het event plaatsvindt, en Mensura.

Inschrijven en details via www.vanroey.be/events

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer