Nieuws Kempen Say Whatt?! De Mobiliteitsmakelaar maakt van elektrisch rijden een echte beleving

Say Whatt?! De Mobiliteitsmakelaar maakt van elektrisch rijden een echte beleving

Say Whatt?! De Mobiliteitsmakelaar maakt van elektrisch rijden een echte beleving

Say Whatt?! De Mobiliteitsmakelaar, die de merken binnen de Volkswagen-groep verdeelt, zet steeds meer in op elektrische mobiliteit. Deze stijging merken ze zowel op de B2B-markt als bij hun particuliere klanten. Daarom organiseren ze dit najaar een belevingsevent waar mensen kunnen kennismaken met de wereld van elektrisch rijden.

“We merken dat steeds meer bedrijven de overstap willen maken naar een elektrisch wagenpark”, vertelt Gust Kempenaar, digitale medewerker bij De Mobiliteitsmakelaar. “Maar ook bij onze particuliere klanten is er een stijgende interesse. Tegelijk zien we dat deze mensen nood hebben aan goede informatie om de stap te kunnen zetten. Onze verkopers en fleetafdeling ondersteunen hen daarom doorheen heel het proces en blijven ook daarna beschikbaar voor een goede opvolging.”

Wie is De Mobiliteitsmakelaar?

De Mobiliteitsmakelaar groepeert vijf Kempense concessies: Autobedrijf Deckx-team (Turnhout), Verellen Geel, Hermans Herentals, Liers Auto Center (Lier) en Garage Verschaeren (Heist-op-den Berg). Samen bieden ze de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen bedrijfsvoertuigen, Skoda, Seat en Cupra aan.

“Vandaag de dag zijn we al klaar om voor bijna elke autoklasse een volledig elektrisch alternatief te voorzien. Bovendien is het aanbod binnen onze merken sterk uitgebreid waardoor we onze klanten een breed gamma aan elektrische wagens kunnen voorstellen”, vertelt Gust. “Zo is er de Volkswagen ID.3 en ID.4, Škoda Enyaq iV, Audi Q4 e-tron en Audi e-tron GT. Binnenkort komen hier ook nog de VW ID.5, de Škoda Enyaq iV Coupé en de Cupra Born bij.”

Elektrisch rijden zelf beleven

Bij de overstap naar een elektrische wagen of wagenpark komt heel wat kijken. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Met dit idee slaan de concessies van De Mobiliteitsmakelaar de handen in elkaar en organiseren ze dit najaar het Say Whatt?! Event.

“Tijdens dit evenement willen we mensen echt laten kennismaken met de wereld van elektrisch rijden”, zegt Gust. “De focus ligt dan ook volledig op de beleving ervan. Naast enkele interessante gastsprekers krijgen mensen de kans om zelf onze elektrische modellen uit te testen. Op die manier weten ze precies wat e-mobility inhoudt en kunnen ze in de toekomst een betere keuze maken.”

Persoonlijk advies voor uw wagenpark

“Voor bedrijven komt er vaak nog meer kijken bij de overstap naar een elektrisch wagenpark. Denk maar aan de laatste nieuwe wetgeving, fiscaliteit, enzovoort. We zoeken daarom altijd naar de beste oplossing voor elk bedrijf met een gepersonaliseerd en fiscaal aantrekkelijk aanbod”, aldus Gust.

Ben jij klaar om over te stappen naar een volledig elektrisch wagenpark of wil je graag meer informatie over het beheer van je wagenpark? Neem dan contact op met de Fleet Business Unit van De Mobiliteitsmakelaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer