Nieuws Kempen SBB vult blinde vlek op in Hoogstraten

SBB vult blinde vlek op in Hoogstraten

SBB vult blinde vlek op in Hoogstraten

SBB HoogstratenHet accountants- en advieskantoor SBB heeft een nieuw filiaal geopend in Hoogstraten. Dat brengt het totaal op zes in de regio Antwerpen.

De nieuwbouw aan de Vrijheid 222 in Hoogstraten staat op de plaats waar vroeger het warenhuis Carrefour was gevestigd. “Met deze nieuwe vestiging kunnen we de groei blijven ondersteunen en onze klanten beter bedienen”, zegt Patrick Luyckx, kantoordirecteur van SBB Hoogstraten. Hij integreerde in 2013 zijn eigen kantoor in Rijkevorsel in het SBB-kantorennet. De volgende stap was de verhuis naar een nieuw en groter pand in Hoogstraten.

Klantenpotentieel
De ploeg in Hoogstraten telt momenteel 13 medewerkers. Een tiental mensen kwam over van het kantoor in Brecht met daarnaast de eigen medewerkers van Patrick Luyckx in Rijkevorsel. “Hoogstraten was voor ons een blinde vlek”, legt Reinhilde Roggen uit, stafmedewerker algemene directie. “We zien hier nog een belangrijk klantenpotentieel en bovendien was het kantoor in Rijkevorsel te klein geworden.”

Afgelopen weekend vond de officiële opening plaats met talrijke genodigden. Zondag werd een opendeurdag gecombineerd met een bezoek aan de voorlaatste manche van de Superprestige veldrijden in Hoogstraten, een evenement waarvan SBB al twee jaar één van de hoofdsponsors is.

Naast Hoogstraten heeft SBB in het Antwerpse nog kantoren in Boechout, Brecht, Geel, Sint-Katelijne-Waver en Turnhout.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer