Nieuws Kempen Schilde herwaardeert ondernemersnieuwsbrief

Schilde herwaardeert ondernemersnieuwsbrief

Schilde herwaardeert ondernemersnieuwsbrief

SCHILDE – Het gemeentebestuur wil de plaatselijke nieuwsbrief voor lokale ondernemers nieuw leven inblazen. Daarom lanceert Schilde een warme oproep aan alle plaatselijke ondernemers om zich in te schrijven op de ondernemersnieuwsbrief.

De Gemeente Schilde telt veel ondernemers en het gemeentebestuur wil die goed leren kennen. Zo organiseert het gemeentebestuur bijvoorbeeld een netwerkmoment op donderdagavond 2 april 2020 in Werf 44, waarop alle ondernemers welkom zijn. Daarover zal meer informatie verspreid worden via de ondernemersnieuwsbrief, die trouwens een nieuwe lay-out krijgt.

Centrummanager

Het gemeentebestuur voorziet ook een traject voor de coaching van detailhandel. Ook wordt een centrummanager in dienst genomen. Die wordt verantwoordelijk voor de handelskernen en heeft als taak de lokale economie te optimaliseren, zodat inwoners van Schilde lokaal gaan shoppen. Het is al mogelijk om spontaan te solliciteren voor deze functie.

Inschrijven op de ondernemersnieuwsbrief kan via www.schilde.be/ondernemersnieuwsbrief.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee¬†behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer