Nieuws Schriekse zussen willen samen ondernemen

Schriekse zussen willen samen ondernemen

Schriekse zussen willen samen ondernemen

HEIST-OP-DEN-BERG – Zussen Leigh (31) en Lana (27) uit Schriek zijn jonge ondernemers met een missie. Met hun nieuwe platform Samen Ondernemen willen ze de weg naar het ondernemerschap vergemakkelijken en gelijkgezinde ondernemers dichter bij elkaar brengen. Op dinsdag 26 april gaan ze van start met een eerste netwerkevenement in Heist-op-den-Berg.

Leigh is al meer dan tien jaar zelfstandige. “Ik ben heel impulsief in het ondernemerschap gestapt. Als 21-jarige spring-in’t-veld zonder veel kennis van zaken was dat helaas niet het beste idee. Maar ik leerde daar wel enorm veel uit.”

Ook Lana is al een tijdje actief als ondernemer. “Ik botste op verschillende blokkades en valkuilen in mijn nog korte zelfstandige carrière, maar ik leerde daardoor belangrijke lessen die ik anders misschien veel te laat geleerd zou hebben.”

Buddies

“We kunnen regelmatig terugvallen op elkaar voor advies, maar we weten dat veel ondernemers zo geen buddy hebben”, gaat Lana verder. “Zo kwamen we op het idee om een platform op te richten vol tips, tricks en tools voor ondernemers.” De zussen doopten hun nieuwe platform Samen Ondernemen.

Samen Netwerken

Binnenkort komt het duo met een eerste netwerkevenement: Samen Netwerken. “Omdat het de eerste Samen Netwerken is, willen we extra ons best doen. We hebben met Maginique een toplocatie met lekker eten. Er komen ook twee toppers van gastsprekers, Sven Saerens en onze dorpsgenoot Ilse Dieltjens, die de netwerkers gaan informeren over financiën, strategie en groei”, legt Lana uit.

Wie graag mee netwerkt, zet alvast dinsdagavond 26 april in de agenda. Tickets en informatie kan je terugvinden op de website.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.