Nieuws Kempen Secures verdeelt revolutionair veiligheidssysteem op Europese markt

Secures verdeelt revolutionair veiligheidssysteem op Europese markt

Secures verdeelt revolutionair veiligheidssysteem op Europese markt

secures stone lockSecures uit Wechelderzande/Lille, sinds 2002 gespecialiseerd in camerabewaking, is sinds deze maand exclusief verdeler van Stone Lock, een revolutionair toestel dat gezichtsherkenning combineert met tijdsregistratie en toegangscontrole. Het apparaat is nagelnieuw op de Europese markt en wordt in januari 2014 in de Verenigde Staten gelanceerd.

Het toestel scant je gezicht enkele keren per seconde en dankzij de geïntegreerde technologie bijzonder accuraat. “Ik ga regelmatig naar China om nieuwigheden in de sector van camerabewaking en veiligheid te ontdekken. Zo ontmoette ik de ontwerper van Stone Lock persoonlijk en kon ik de werking ervan zelf ontdekken in een groot bedrijf in het zuiden van China. Daar passeerden duizend werknemers op tien minuten tijd door de veiligheidscontrole. Allemaal feilloos geregistreerd en uitgelogd”, aldus Kris Lenaerts, zaakvoerder van Secures.

Het systeem is combineerbaar met andere toegangscontrolesystemen en kan in heel wat sectoren waterdichte oplossingen bieden.

Secures boekt al vier jaar een constante omzet van om en bij de 500.000 euro met een gestaag groeiende bedrijfswinst. Secures telt naast heel wat horecazaken en autogarages ook grote bedrijven als Katoen Natie, Delhaize en Carrefour tot haar klanten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.