Nieuws Kempen Showtempel De Kaasboerin weer open

Showtempel De Kaasboerin weer open

foto: Groeps-idee

Showtempel De Kaasboerin weer open

POSTEL – De Kaasboerin in Postel (Mol) is na de corona-lockdown weer open gegaan. Voor de uitbaters voelt het alsof ze na 26 jaar plots van nul moeten herbeginnen. Feestzaal De Kaasboerin is in de wijde omtrek gekend voor zijn vele middagshows met Nederlandstalige artiesten. Die shows kunnen nog niet heropstarten. De Kaasboerin probeert nu klanten te winnen met andere formules.

Sinds vorig weekend is De Kaasboerin weer open. Voorlopig alleen in het weekend, vanaf 27 juni weer doorlopend.

Uitbaters Jan Cools en Rik Wynants zagen dit voorjaar alle communiefeesten, middagshows, ontbijten, …  in rook opgaan en starten nu opnieuw met een nagenoeg lege agenda. De infrastructuur is helemaal aangepast aan de geldende coronarichtlijnen en er wordt volop ingezet op restaurant, terras en speeltuin.

Wat betreft de middagshows blijft het voorlopig afwachten hoe de situatie verder evolueert. Het doelpubliek behoort grotendeels tot de risicogroep. Hoewel de zitplaatsen worden beperkt en de onderlinge afstanden kunnen worden gegarandeerd, zijn deze mensen voorzichtiger met reserveren.

“Concreet betekent dit voor ons na 26 jaar vanaf nul herbeginnen”, vertellen de zaakvoerders. “Dat vraagt een creatieve aanpak. We hebben ons populaire ontbijtbuffet op zondag in een nieuwe formule gegoten, waarbij alles aan tafel wordt geserveerd en aangevuld. En in juli starten we met een zomerwandeling. Zoals voor vele andere sectorgenoten wordt het knokken om deze periode gezond door te komen, maar de mensen staan te popelen om weer buiten te kunnen. Wij willen er voor zorgen dat dit kan op een veilige, verantwoorde manier.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.