Nieuws Kempen SIM Belgium zet Leadershipevent 2015 op

SIM Belgium zet Leadershipevent 2015 op

SIM Belgium zet Leadershipevent 2015 op

leeuwergem-300x131SIM Belgium kondigt de vierde editie aan van het Leadershipevent dat op woensdag 28 oktober plaatsvindt in het prachtige Kasteel van Leeuwergem in Zottegem.

In samenwerking met Made In brengt SIM Belgium deze avond een paar topsprekers en prominente figuren uit de ondernemingswereld samen. Mis de kans niet om je voordeel te halen uit deze getuigenissen, ervaring en expertise van de sprekers.

Het programma is specifiek gericht naar groeibedrijven, en er zullen actuele en boeiende topics worden behandeld. De sprekers treden op het einde van de avond in debat om een aantal van deze topics aan te kaarten.

Na het inhoudelijke programma geniet je samen met collega-ondernemers van een walking dinner in het Kasteel van Leeuwergem en een boeiend netwerkmoment in aanwezigheid van verschillende Business Angel Coaches.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort, maar zet de datum alvast in je agenda.

SIM Belgium staat voor Service Innovation Management. De organisatie steunt early-stage- en groeibedrijven via een netwerk van business angels en consultants.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer