Nieuws Kempen Slagerij Donckers steunt coronagedupeerden tijdens openingsweekend

Slagerij Donckers steunt coronagedupeerden tijdens openingsweekend

Slagerij Donckers steunt coronagedupeerden tijdens openingsweekend

TURNHOUT – Na iets meer dan een maand heeft Slagerij & Traiteur Donckers in Turnhout een nieuw interieur. Tijdens de openingsweekends staken de zaakvoerders de lokale horeca een hart onder de riem.

Gert Donckers en Sanne Verdonck namen de slagerij op de hoek van de Kruishuisstraat en de Patriottenstraat in 2017 over. “Het verouderde interieur kon wel een opfrisbeurt gebruiken”, vindt Gert. “Werken in een moderne omgeving is zowel voor ons als voor de klanten plezanter. We hebben nu een open atelier zodat de klanten kunnen zien hoe we eerlijk omgaan met hun producten.”

Een vernieuwing van het volledige interieur betekent een stevige investering en dat in onzekere tijden. “Volgens ons heeft een ambachtelijke beenhouwer als wij zeker toekomst. Mensen gaan vandaag bewust om met wat ze eten en waar dat vandaan komt. Onze varkens worden gekweekt op de boerderij van mijn ouders in Merksplas, voor onze Limousin runderen werken we samen met een veehouder waar de dieren nog op natuurlijke wijze bevallen.”

Na de officiële opening op zaterdag 31 oktober hield Slagerij Donckers nog twee feestweekends. “We deelden goodiebags uit met in enkele daarvan bonnen voor een ontbijt bij koffiebar Aroma, een diner bij Brasserie Rekruut of een aankoopbedrag voor de winkel van de Smaakhoeve. Zo steken we onze professionele klanten uit de horeca een hart onder de riem.” Het team van Gert en Sanne van 4 werknemers wordt in de weekends uitgebreid met een 5-tal jobstudenten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.