Nieuws Kempen Slagerij Vandecruys meermaals in de prijzen

Slagerij Vandecruys meermaals in de prijzen

Foto: Facebook

Slagerij Vandecruys meermaals in de prijzen

Slagerij Vandecruys, met verschillende vestigingen in onze regio, is weer in de prijzen gevallen. Op Eurobeef 2021 kreeg Slagerij Vandecruys maar liefst 3 gouden medailles opgespeld. En daarmee waren alle prijzen nog niet uitgedeeld.

 

Eurobeef is de vakbeurs voor slagers. “Hier staat het slagersambacht, de passie voor het vak en de stielkennis centraal”, aldus Slagerij Vandecruys. “Uiteraard waren we hierbij present. En met trots kunnen we melden dat de vakjury ons in de bloemetjes heeft gezet.”

Het team van Slagerij Vandecruys kreeg een gouden medaille voor zowel de witte prinsen, het kippenbrood en de hoevekipsla. Daarnaast waren er nog 12 zilveren en 10 bronzen medailles om de slagerijproducten van Vandecruys te bekronen.

De slager heeft vestigingen in Geel-Ten Aard, Geel-Larum, Kasterlee en Mol, en heeft ook een bloeiende webshop met verschillende afhaalpunten in de regio. Liesbeth Mertens en Patrick Haesendonckx en het team zetten elke dag hun beste beentje voor om met stielkennis en liefde voor de ambacht hun producten te bereiden.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.