Nieuws Kempen SmartUnit neemt activiteiten van Moerbroek Business Park in Herentals over

SmartUnit neemt activiteiten van Moerbroek Business Park in Herentals over

SmartUnit neemt activiteiten van Moerbroek Business Park in Herentals over

HERENTALS – SmartUnit neemt de activiteiten van Moerbroek Business Park over. Dit gebouw ligt in de Saffierstraat, in de Industriezone Klein Gent.

“SmartUnit werd eind 2020 opgericht om een gepast antwoord te bieden op de vraag van kmo’s naar kleinschalige bedrijfsruimte in de verhuurmarkt”, zegt Jean-Paul Sols, voorzitter van de raad van bestuur van SmartUnit NV.

Het gebouw in Herentals past in dat opzet. Het Moerbroek Bedrijvenpark omvat storage units vanaf 15 m², bedrijfsunits tussen 110 en 450 m² en ingerichte kantoorunits vanaf 15 m². “Het park huisvest meer dan twintig bedrijven, zowel kmo’s als internationale bedrijven.”

SmartUnit renoveert bestaande bedrijvenparken naar een aantrekkelijke en duurzame bedrijfsruimte en gaat op zoek naar partnerships met kmo’s door de overname van hun bedrijfsgebouwen, al dan niet met wederverhuur. “De overname van de exploitatie van het bedrijvenpark op deze strategische locatie is een mooie uitbreiding van onze activiteiten en beantwoordt aan onze doelstelling”, benadukt ceo Dieter De Saeger.

SmartUnit verhuurt ook al bedrijfsruimtes in Halen, Boom, Aalst en Sambreville.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.