Nieuws Kempen Solange Joosen knapt historisch pand op tot modern nagelpaleis

Solange Joosen knapt historisch pand op tot modern nagelpaleis

Solange Joosen knapt historisch pand op tot modern nagelpaleis

FinessFiness Cosmetics, tot voor kort gevestigd in Turnhout, is verhuisd naar Zoersel. Solange Joosen en haar zoon Timmy knapten er een historisch pand vlak bij de Sint-Elisabetkerk op dat voortaan de thuisbasis van het bedrijf vormt.

Fitness Cosmetics is een groot- en kleinhandel, gespecialiseerd in alle soorten nagellak en aanverwante producten voor (kunst)nagels. “We konden in Turnhout niet uitbreiden en moesten op zoek naar een andere en betere locatie. Eerder toevallig stuitten we in Zoersel op een historisch maar vervallen pand uit 1900, dat we netjes renoveerden met respect voor het verleden. De klassiek gevel werd integraal behouden”, vertelt Solange Joosen aan Gazet van Antwerpen.

Finess Cosmetics laat haar huismerken maken door een gespecialiseerd labo. “Binnenkort pakken we uit met Lack@home, een speciale nagellak in verschillende kleurenvariaties die makkelijk een week lang zonder problemen op de nagels blijft kleven.”

De onderneming verkoopt producten zowel aan particulieren in de winkel in Zoersel als aan schoonheidsstudio’s en nagelstylistes in België, Nederland, Frankrijk, Spanje en Portugal. Ook sommige bruidshuizen en kledingzaken behoren tot het cliënteel.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer