Nieuws Kempen Soprema bouwt nieuw trainingscentrum in Grobbendonk

Soprema bouwt nieuw trainingscentrum in Grobbendonk

Soprema bouwt nieuw trainingscentrum in Grobbendonk

soprema170516 085Vandaag is in Grobbendonk de eerste kolom geplaatst van het nieuwe opleidings- en kenniscentrum van Soprema. Het bedrijf wil daar erkende waterdichtings- en isolatieopleidingen organiseren. De investering bedraagt 2,5 miljoen euro.

“Voor dit ambitieuze project hebben we een beroep gedaan op een bouwteam met de nodige kennis van zaken waarbij zowel de aannemer, architect als het studiebureau voldoende ervaring inzake duurzaam bouwen konden voorleggen”, zegt Leo Hoekstra, CEO Soprema North-West Europe. Dat team bestaat uit aannemer Mathieu Gijbels, architect Asymmetric Architectes Associés en energieconsultant Geert De bruyn.

Omzet verviervoudigd
Soprema voorziet niet alleen opleidingsmogelijkheden maar ook extra ‘flex desk’ kantoorruimtes voor het groeiende team. Op enkele jaren tijd is zowel het personeelsaantal als de omzet verviervoudigd. Het logische gevolg was een nieuw kantoorgebouw. In de flexibele praktijkruimtes en het auditorium is plaats voor zowel interne als externe opleidingen, presentaties en lezingen voor de hele business unit van Soprema Noord-West Europa. Personeel, klanten, architecten, sectororganisaties en andere bouwprofessionals kunnen tegelijkertijd kennis uitwisselen en inspiratie opdoen over de nieuwste waterdichtings- en isolatietoepassingen. “Het kantoor met tentoonstellingsruimte en amfitheater voldoet nu al ruim aan de eisen voor een BEN-gebouw”, verduidelijkt Geert De bruyn.

Aannemer Mathieu Gijbels is tevreden met dit nieuwe referentieproject in de Kempen. “We zijn erg fier dat we het vertrouwen kregen van Soprema voor de bouw van hun innovatieve trainingscentrum”, aldus Herman Verwimp, Marketing & HR directeur van Mathieu Gijbels. “Uiteraard gaan we er dan ook voor zorgen dat we de beloofde opleveringstermijn halen. Hierbij is een zeer strakke planning en uitstekende opvolging noodzakelijk. Maar dat is voor ons een uitdaging die wij zeer graag aangaan”, besluit Herman Verwimp.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer