Nieuws Kempen Spectaculaire 360°-toer geeft inkijk bij Golfclub Witbos

Spectaculaire 360°-toer geeft inkijk bij Golfclub Witbos

Spectaculaire 360°-toer geeft inkijk bij Golfclub Witbos

witbosAls eerste in het land pakt Golfclub Witbos in Noorderwijk uit met een spectaculaire 360°-toer van het domein. De club deed daarvoor een beroep op het bedrijfje Little Planet uit Beerzel, dat voor de opnames een drone en andere camera-apparatuur inzette. “Greenfee-spelers kunnen voortaan op voorhand de holes verkennen, maar je krijgt net zo goed een inkijk in ons clubhuis als in de evenementenhallen”, zegt manager Jan Caers.

“De vader van een van de mensen van Little Planet is lid van onze golfclub en zo kwamen we met hen in contact”, vertelt Caers. “In totaal waren ze drie dagen bij ons aan het werk voor de opnames en nadien volgde de postproductie. We zijn bijzonder tevreden over het resultaat. Via de virtuele toer, die we integreerden in onze website, bieden we geïnteresseerde een unieke manier om met ons kennis te maken. Je krijgt zowel lucht- als grondbeelden en kan binnenkijken in onze golfshop, het clubhuis met de lounge maar ook in de evenementenhallen. Door te slepen met je muis kan je elk hoekje verkennen.”

Golfclub Witbos heeft de wind in de zeilen. In 2015 kwamen er 60 nieuwe leden bij wat het aantal momenteel op 810 brengt. “Wij zijn een democratische club, een gemoedelijke en toegankelijke club”, zegt de manager. “Golf krijgt wel eens het verwijt elitair te zijn, maar bij ons is dat geenszins het geval.”

Ook stadion KVC Westerlo
Naast zijn job voor Witbos is Jan Caers commercieel manager van KVC Westerlo. Van het voetbalstadion maakte Little Planet een gelijkaardige 360° visualisatie. “Hier gaan we die binnenkort onder meer gebruiken om commerciële acties te doen”, kondigt Caers aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer