Nieuws Kempen Sportief event voor Ronde Tafel Mol

Sportief event voor Ronde Tafel Mol

Sportief event voor Ronde Tafel Mol

Ronde Tafel Mol blaast komend weekend een oude traditie nieuw leven in. Zo’n 5 jaar lang was de voetbalwedstrijd tegen de vrienden van Avalympics van de agenda verdwenen, maar nu kunnen de leden van de serviceclub de veters van hun voetbalschoenen weer strikken.

 

“Avalympics is één van de goede doelen die wij met Ronde Tafel Mol jaarlijks steun geven voor de werking van hun activiteit”, zegt Kristof Grandsard van Ronde Tafel Mol. “We verwachten ongeveer een kleine twintig deelnemers en een tiental supporters. Dit is onze tweede activiteit sinds we terug dingen mogen organiseren.”

Twee weken geleden heeft Ronde Tafel Mol op het bierfestival in Baarle-Hertog haar eigen gebrouwen Triple Tafeleir al gepromoot. “Alle inkomsten die we verdienen aan de verkoop van dit bier gaat integraal naar onze lokale doelen. Dat zijn onder andere De Schakel, Den Brand, De witte Mol, Brandwonden Kids, Kom op tegen kanker, en dus ook Avalympics vzw.”

Sinds 1988 helpt Avalympics vzw kinderen, jongeren en volwassen met een verstandelijke beperking of autismespectrumstoornissen om actief een sport uit te oefenen.

“De activiteit op zaterdag 25 september mag bijgewoond worden door zowel tafelaars, ere-leden, seniors alsook onze kinderen. De grotere kinderen kunnen mee voetballen, voor de kleinere kinderen is er randanimatie voorzien.” De arena voor dit alles zijn de voetbalterreinen van KSAV Sint-Dimpna in Geel.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.