Nieuws Kempen Sportverzorger van KVC Westerlo neemt fitnesszaak over

Sportverzorger van KVC Westerlo neemt fitnesszaak over

Sportverzorger van KVC Westerlo neemt fitnesszaak over

fit@4wingsBart Lemmens, al vijf jaar de sportverzorger van het eerste elftal van KVC Westerlo, heeft in het bedrijvencentrum 4 Wings in Oevel de fitnesszaak overgenomen. Die doopte hij tot Fit@4wings. Hij legt er de nadruk op een persoonlijke begeleiding.

Lemmens baatte in zijn privé-woning in Vorst-Laakdal al een praktijk uit voor personal training. “Het klantenbestand groeide en de ruimte werd te klein”, vertelt hij. “De locatie bij 4 Wings werd mij aangeboden en vervolgens heb ik gesproken met de mensen van Thys Bouwprojecten, de eigenaar van het complex.”

Tegenwoordig brengt hij het merendeel van zijn tijd door in Oevel. “Ik wil er geen bodybuilders kweken. De focus ligt op functinonal training en core stability training op basis van een persoonlijk advies. Ik stel mensen die aan het trainen zijn, ook aan mekaar voor zodat ze mekaar leren kennen en mekaar kunnen motiveren. Daarin onderscheid ik me toch wel van anderen.” Nog een onderscheid is de abonnementenformule. Bij Fit@4wings heb je al een abonnement vanaf één maand.

De klanten hebben intussen de weg gevonden. “De zaak was in Oevel niet zo bekend”, vertelt Bart Lemmens. “Ofwel kenden ze die in het geheel niet, ofwel dachten de mensen dat die was voorbehouden voor de mensen uit de bedrijven. Waarop ik de traditionele methode heb gehanteerd: gaan flyeren bij de bakker en de supermarkt.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer