Nieuws Kempen St.Paul Home breidt uit met St.Paul Atelier

St.Paul Home breidt uit met St.Paul Atelier

St.Paul Home breidt uit met St.Paul Atelier

St Paul AtelierSt.Paul Home staat voor stijlvol en tijdloos design van tafels, banken, stoelen en parket uit Franse eik. De collectie siert hippe restaurants in Zwitserland en trendy winkels in Japan. De Engelse koninklijke familie eet van de tafels van St. Paul Home en ook Benny van Abba is fan. Het bedrijf is sinds 2009 in handen van Ann Coen en Peter Vos uit Grobbendonk. Zij richtten nu ook St. Paul Atelier op.

„We kochten het merk St.Paul in 2009 over, nadat Ann aanvankelijk aangetrokken werd als ontwerpster. We tilden het merk naar een hoger niveau, verbeterden de kwalititeit en breidden de collectie aanzienlijk uit tot een coherent, tijdloos geheel”, vertelt Peter Vos. „Eind vorig jaar, met de opening van ‚t Wit Huys ter Miereyck’ lanceerden we St. Paul Atelier. Met St. Paul Atelier bieden we in dezelfde gekende stijl en kwaliteit maatwerk voor dressings, keukens, badkamers, burelen, bibliotheken… Tijdens de Parijse beurs Maison et Objet in het najaar gaan we echt volop uitpakken met St. Paul Atelier”

De collectie van St. Paul vindt haar weg naar een vooral internationaal cliënteel. „Slechts 8 procent van onze omzet is bestemd voor de Beneluxmarkt. Wij werken voor architecten, designers, interieurarchitecten en projectontwikkelaars.” Naast St. Paul Home is er ook een outdoorcollectie in robinia, de enige Europese  hardhoutsoort.

St.Paul Home is geselecteerd om het Belgisch platform ‘Belgium is Design’ op de beurs van Milaan (Milan Design Week – Triennale di Milano ) aan te kleden met wel acht tafels. Ietsje dichterbij kan je St. Paul Home en St. Paul Atelier ook ontdekken op de Golf”n’Style beurs op Witbos.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.