THE BOX Deze winkel kan één week van u zijn. — © RR

Stad en ‘The Box’ lanceren wedstrijd om nieuwe ondernemers te stimuleren

De hoge opstartkosten zijn voor wie een zaak wil starten vaak een te hoge drempel. The Box Vlaanderen en Turnhout lanceren een wedstrijd om hen over die drempel heen te helpen.

De stad werkt al verscheidene jaren samen met The Box Vlaanderen, dat ondernemers gedurende een beperkte periode de kans wil geven om een ondernemersidee uit te werken in een instapklaar handelspand. Diverse starters probeerden al concepten uit in de ‘plug & play’- handelspanden, eerst in de Sint-Antoniusstraat, nu in de Victoriestraat.

Nu de Le Bonsite opnieuw een volwaardige winkelstraat is geworden, is de tijd rijp om dit concept nog eens onder de aandacht te brengen. Daarom lanceren The Box Vlaanderen en stad Turnhout een wedstrijd waarmee ondernemers kans maken om één week het instapklare handelspand The Box Turnhout te winnen.

De prijs heeft een waarde van 550 euro en omvat naast een uitgeruste winkel ook alle nodige verzekeringen. Er zijn wel enkele voorwaarden verbonden om te kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Kandidaten moeten een geldig ondernemingsnummer hebben en een concept dat betrekking heeft op verkoop aan consumenten. Ze mogen geen bestaande winkel in Turnhout hebben op het moment van deelname. Eigenaars van webshops, creatieve makers of ondernemers met een winkel buiten Turnhout mogen wel hun unieke winkelconcept indienen.

Wil je meer kans maken op een gratis winkel gedurende één week, dan zorg je best voor extra beleving in het stadscentrum, of wil je samenwerken met andere Turnhoutse ondernemers. Dat levert extra punten op.

Ondernemers kunnen een creatief voorstel indienen tot en met 29 september.

http://www.theboxvlaanderen.be/win-the-box-turnhout