Nieuws Kempen Starter Laurann maakt Kempense online ads

Starter Laurann maakt Kempense online ads

Starter Laurann maakt Kempense online ads

HOOGSTRATEN – Geen zin om zelf advertenties voor sociale media te verzinnen en op te volgen? Of gaat het allemaal je petje te boven? Laurann Van de Peer uit Hoogstraten leert Kempense ondernemers alles of neemt het hen gewoon uit handen.

Sinds maart 2019 werkte Laurann in eigen naam in bijberoep, voortaan is Advertised by Laurann haar hoofdberoep. Hiervoor werkte ze enkele jaren in een online marketingbureau. “Daar had ik lokale, nationale en zelfs internationale klanten. Maar het werd tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen. Ik focus me op één aspect, het online adverteren.”

Laurann ontdekte het gat in de markt. “In de regio van Hoogstraten biedt geen enkel marketingbedrijf de mogelijkheid om te adverteren op sociale media en Google. Zo’n niche vraagt ook wel een bepaalde kennis. Mijn klanten zijn zowel bedrijven als eenmanszaken. Ik hou ervan om met een zo laag mogelijk budget zoveel mogelijk resultaat te halen.”

Voor haar klanten werkte ze verschillende formules uit. “Ik geef workshops aan groepen en een-op-een coachings aan ondernemers over online adverteren. Voor de bedrijven die zelf geen tijd, zin of kennis hebben, neem ik alle zorgen uit handen.” Daarbij is persoonlijk contact belangrijk. “Doorheen heel het proces hou ik regelmatig contact om te horen of ze effect voelen. Indien nodig sturen we de campagne bij. En op het einde van de campagne of maand rapporteer ik de cijfers.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.