Nieuws Kempen Starter: Tant’Anneke maakt merkkledij voor kinderen betaalbaar

Starter: Tant’Anneke maakt merkkledij voor kinderen betaalbaar

Starter: Tant’Anneke maakt merkkledij voor kinderen betaalbaar

OUD-TURNHOUT – Merkkledij voor kinderen en jongeren van 0 tot 16 betaalbaar maken. Dat is de missie van Ann Geerts uit Oud-Turnhout, de zaakvoerster van Tant’Anneke. In haar outlet-winkel biedt ze topmerken al gauw tegen de helft van de prijs aan.

Overdag werkt Ann Geerts als logistiek en administratief medewerkster bij de Hulpverleningszone Taxandria. Maar na haar uren maakt ze werk van wat zij haar ‘missie’ noemt: merkkledij voor kinderen en jongeren betaalbaar maken.

Ann Geerts

“Als jonge moeder van twee zonen kwam ik er al gauw achter dat merkkledij voor kinderen erg duur is. Voor een nieuwe trui van een merk betaal je vandaag gemakkelijk veertig tot vijftig euro. En als je kinderen het een keer of drie gedragen hebben, is het soms al te klein. Dat is jammer, want een rendabele investering is zoiets niet.

Omdat Ann in haar omgeving soortgelijke verhalen opving, besloot ze het heft in eigen handen te nemen. Ze opende in haar woning in Oud-Turnhout de outlet store Tant’Anneke. In haar winkel biedt ze merkkledij aan van onder meer Lily-Balou, River Woods, Filou & Friends en American Outfitters.

“Doordat deze kledingstukken telkens één seizoen oud zijn, kan ik ze vaak aan de helft van de prijs aanbieden. Zo wordt merkkleding voor kinderen en jongeren plots een stuk betaalbaarder … en rendabeler.”

Tant’Anneke werkt op afspraak. Via de Facebook-pagina boek je eenvoudig een tijdslot in waarop je de winkel van 30m² voor jou alleen hebt. Op 22 augustus organiseert Ann Geerts een opendeurdag. Iedereen is welkom en klanten krijgen dan bovenop de outlet-prijs nog kortingen tot 70%.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.