Nieuws Kempen Starter van de week: De Parel laat je baby of kleuter ontstressen

Starter van de week: De Parel laat je baby of kleuter ontstressen

Starter van de week: De Parel laat je baby of kleuter ontstressen

HERENTHOUT – Kleuterjuf Lynn Tas (33) start met een eigen praktijk waar ze doet aan kindercoaching en speelse yogalessen geeft aan baby’s, ongeveer hetzelfde als bij het zoontje van prins Harry en Meghan Markle, volgens Britse media. Lynn Tas merkte in haar kleuterklasjes dat kinderen vandaag opgroeien in een wereld vol stress en afleidingen. Daarom startte ze met haar praktijk ‘De Parel‘.

 “Onze maatschappij is erg prestatiegericht”, stelt Lynn Tas vast. “Jongeren en zelfs kinderen raken steeds meer uitgeblust. Er wordt ook steeds meer van kinderen verwacht, zowel in de klas als thuis en tijdens hobby’s, waardoor ze nog moeilijk écht tot rust kunnen komen. Met De Parel wil ik kinderen begeleiden en hen sterker maken om binnen onze maatschappij optimaal te kunnen functioneren.” Na haar studies kleuteronderwijs, volgde Lynn de opleidingen ‘kindercoach’, ‘kinder -en tieneryogadocent’, ‘baby -en zwangerschapsmassage’ én ‘massagetherapie’ zodat ze jonge kinderen nog meer kan begeleiden in ‘hun groeien’.

Yoga voor baby’s, coaching voor peuters tot tieners
Tijdens de yoga-avonturen in De Parel versterkt Lynn baby’s, peuters en kleuters op een speelse manier en volgens hun eigen mogelijkheden, op fysiek en op mentaal vlak. Dat maakt de kinderen meer weerbaar en laat hen een positieve kijk op het leven ontwikkelen.

Schoolgaande kinderen worden niet weinig geconfronteerd met faalangst. Lynn leert hen om zichzelf en hun talenten te ontdekken en hun gedachten en emoties beter de baas te kunnen wanneer het wat minder gaat.

 Massage voor baby’s én mama’s
Jonge mama’s kunnen Lynn Tas ook aan huis ‘bestellen’ voor een massage, van zowel de baby als de moeder. De Indische Shantale massage die ze toepast, helpt prikkelbare baby’s te ontspannen en neemt ook kwaaltjes weg als krampen, slaapproblemen, constipatie of pijn bij de eerste tandjes. “Als jonge mama heb je zóveel aan je hoofd, dat de zorg voor jezelf vaak op de laatste plek komt”, stelt Lynn Tas. “Daarom geeft ik mamamassages aan huis, zodat je als kersverse mama weer even tijd kan maken voor jezelf en je baby er gewoon kan bij betrekken zonder je op zoek moet naar een oppas.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer