Nieuws Kempen Starter van de Week: Desselse ondernemer start met gezonde take-away maaltijden

Starter van de Week: Desselse ondernemer start met gezonde take-away maaltijden

Foto: Nathalie Moors Fotografie

Starter van de Week: Desselse ondernemer start met gezonde take-away maaltijden

Wouter Moors, zaakvoerder van het Desselse IGo4Fit, lanceerde deze week zijn nieuwe bedrijf Tastyfit. Snel, gemakkelijk en gezond, daar draait het bij Tastyfit allemaal om. Via de gebruiksvriendelijke webshop kan je eenvoudig maaltijden, snacks, wraps en salades bestellen. De maaltijden zijn allemaal vers en seizoensgebonden bereid.

 

Wouters Moors heeft al een bedrijf: IGo4Fit, waarin hij personal coaching geeft aan onder andere topsporters en ondernemers. “Ik ben eigenlijk leerkracht LO van opleiding. Maar het ondernemerschap kreeg ik van thuis mee. Ondertussen heeft IGo4Fit 5 trainers en doen we onder andere de begeleiding van Stig Broeckx. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn beroep kon maken. Ik heb er altijd van gedroomd om iets met sporters en atleten iets te doen.”

Tijdens de coronaperiode was het nochtans lastig ondernemen. “Alleen atleten mochten we nog trainen. Maar we bleven niet bij de pakken zitten, en begonnen met verse en gezonde maaltijden.” De mama van Wouter, Mariëlle Geudens, was enthousiast om opnieuw in de keuken te staan. “Tot voor enkele jaren hadden we thuis de horecazaak Panera. Mijn mama kon sowieso al moeilijk stilzitten, en is blij dat ze actie heeft. Het is een andere keuken dan ze gewend is, maar ze doet het heel graag.”

Het hele aanbod van Tastyfit staat op de webshop. “We willen de stap naar gezonde maaltijden zo makkelijk mogelijk maken, maar we willen ook dat het lekker is. Mensen zeggen vaak: pff, da’s konijneneten. Naast vers en gezond moet het zeker ook lekker zijn.” De consument kan zijn bestelling dagelijks ophalen bij IGo4Fit of aan huis laten leveren op dinsdag en donderdag. Ook voor vegetariërs heeft Tastyfit steeds een mooi aanbod.

Niet alleen de moeder van Wouter helpt mee. Ook zus Nathalie Moors, fotografe met veel ervaring in de huwelijksfotografie, hielp een handje. “Ook haar bezigheden vielen voor een deel weg. Ze verzorgde de fotografie van de Tastyfit-gerechten, zodat alles nu mooi en professioneel in beeld komt op de website.”

Voor het bedenken van de merknaam, het ontwerpen van het logo en het bouwen van de site met webshop, deed Wouter beroep op een ander Kempisch bedrijf, namelijk communicatie- en webbureau Brandle. Ook het logo en de site van IGo4Fit kreeg een make-over van Brandle. Met beide concepten, IGo4Fit en Tastyfit, vewacht Wouter in ieder geval veel mensen te kunnen helpen bij hun keuze voor een gezondere levensstijl.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer