Nieuws Kempen Starter van de week: kinesitherapeut Tom helpt presenteren

Starter van de week: kinesitherapeut Tom helpt presenteren

SONY DSC

Starter van de week: kinesitherapeut Tom helpt presenteren

MOL – Tom Daniëls is 20 jaar aan de slag als kinesitherapeut en orthopedisch technicus. Zijn ervaring in het geven van presentaties en trainingen wil hij nu doorgeven.

Tom volgde een opleiding als presentatiecoach aan een gespecialiseerde school in Nederland. Hij is nu zelf actief als professioneel presentatiecoach onder de naam Ganbaru Productions. “Dat is een Japans gezegde met een dubbele betekenis: stevig op je voeten staan maar ook zo goed mogelijk doen wat je doet.”

Voor Tom is zichtbaarheid essentieel om de presentatievaardigheden te verbeteren. “De verteller verlaat de veilige omgeving van de groep en stelt zich zichtbaar en ook wel kwetsbaar op. Daar wringt vaak het schoentje. Maar op een comfortabele manier omgaan met die zichtbaarheid kan je leren.”

De voornaamste doelgroep zijn op dit moment technisch opgeleide professionals. Klanten hebben de keuze uit drie diensten. “Voor het impactvol presenteren begeleid ik sprekers om hun verhaal op een memorabele manier te brengen. Met producttrainers ga ik op zoek naar verbeterpunten en aanpassingen voor een efficiënter gebruik van het product. En we bekijken samen de slide-show zodat die ondersteunen in plaats van overheersen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Scandinavië lonkt voor Intracto

Met de overname van Stendahls zet Intracto Group haar eerste stappen in Scandinavië. Het prestigieuze Zweedse full-service agency staat met een… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.