Nieuws Kempen Starter van de week: MIK-journalist start reisorganisatie Happy Weekends

Starter van de week: MIK-journalist start reisorganisatie Happy Weekends

Starter van de week: MIK-journalist start reisorganisatie Happy Weekends

paul huysmansVoortdurend contact met ondernemers heeft Made in Kempen-journalist Paul Huysmans geïnspireerd om zelf een bedrijf op te richten. Met Happy Weekends biedt hij actieve weekends in groep aan. “Ik heb ontdekt dat er ook in mezelf een ondernemer schuilt”, zegt hij.

Paul Huysmans maakte jarenlang toeristische reportages voor Onderox Magazine, creëerde toeristische arrangementen voor horecazaken en organiseerde de voorbije jaren fiets- en wandelweekends. “Die kennis en ervaring gebruik ik nu om mensen mee te nemen voor een plezant weekendje uit.”

Korte vakanties
Met Happy Weekends focust hij op weekendarrangementen en speelt daarmee in op de tendens dat mensen meermaals per jaar korte vakanties nemen. Voorbeelden zijn fietsweekends aan de Maaskant, in de Betuwe en langs het jarige kanaal Dessel-Schoten, een koersfietsweekend naar de Veluwe, een zeilweekend in Zeeland en de deelname aan de stratenloop La Champenoise in Epernay. “Ik wil dat mensen tijdens zo’n weekend bewegen, allemaal op recreatief niveau hoor. Dat is niet alleen goed voor je lijf, maar daar word je ook blij van, happy dus.” Naast de eigen arrangementen biedt Happy Weekends ook weekends op maat aan voor families, bedrijven, vrienden- en sportgroepen, enz.

“De voorbije maanden heb ik zelf ervaren hoe het is om een bedrijf te beginnen: een concreet concept uitwerken, een vennootschap oprichten, een businessplan schrijven. Voor een reisorganisatie komt daar ook nog het verkrijgen van een verzekering tegen financieel onvermogen bij. Maar de voldoening is groot om nu effectief te kunnen starten.”

Voor alle duidelijkheid: naast Happy Weekends blijft Paul Huysmans de redactie verzorgen van Made in Kempen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer