Nieuws Kempen Starter van de Week: Plies Fashion is realisatie van jarenlange droom

Starter van de Week: Plies Fashion is realisatie van jarenlange droom

Starter van de Week: Plies Fashion is realisatie van jarenlange droom

HEIST-OP-DEN-BERG – Jarenlang droomde Esmeralda Verbinnen van een eigen boetiek met dameskleding. UIteindelijk hakte ze de knoop door en waagde de sprong. Haar boetiek Plies Fashion opende de deuren in de Heistse deelgemeente Schriek.

“Ik had niet verwacht dat ik dit ooit nog zou kunnen realiseren”, zegt Esmeralda. “Ik werkte bijna achttien jaar in boetiek De Spijker in Keerbergen. Die sloot onlangs omdat de eigenaars met pensioen zijn gegaan. Dat was het moment om nog eens na te denken over mijn droom.”

Na veel wikken en wegen en overleg met haar man Peter en hun dochter Lina werd beslist om de sprong te wagen. “Het is een gedurfde stap, maar ik heb toch al bijna 18 jaar ervaring in de sector en heb in de loop der jaren een degelijk klantenbestand opgebouwd.”

De keuze voor Schriek was vrij snel gemaakt. “Het is voor ons de perfecte locatie, aan het kerkplein en met een grote parking voor de deur.”

Familiezaak

Plies, de naam van de boetiek, is afgeleid van de voornamen van de gezinsleden: P (Peter) LI (Lina) ES (Esmeralda). “Mijn dochter is pas veertien en gaat dus nog naar school, maar ze vindt het super om in de weekends en de vakanties te komen helpen. Mijn man heeft zijn eigen job maar in zijn vrije tijd steekt hij ook een handje toe in de winkel.”

Esmeralda noemt haar winkel een gezellig familiezaakje waar klanten zich thuis voelen en er veel aandacht wordt besteed aan een persoonlijke touch. “De collecties worden wekelijks aangevuld. Een aantal van de merken die je hier vindt, zijn Guess, Miss Miss, Rinascimento, Geisha, Street One, Object en Mac.”

Plies Fashion is gesloten op maandag en dinsdagvoormiddag. Elke eerste zondag van de maand is de zaak de hele dag open.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.