Nieuws Kempen Starter van de Week: Vuur Digital Agency

Starter van de Week: Vuur Digital Agency

Starter van de Week: Vuur Digital Agency

DESSEL – Elien Slegers en Glenn Onzia richtten zopas Vuur Digital Agency op. Eigenlijk moeten we schrijven: zullen oprichten. De officiële aktes worden pas deze week bij de notaris ondertekend. Vuur Digital Agency wil zelfstandigen helpen in hun groei, door hen vooral via sociale media een gezicht te geven.

Glenn Onzia is fotograaf en videograaf. Tot voor de coronacrisis verdiende hij vooral met huwelijksreportages de kost. Tijdens de lockdown werd er nauwelijks nog getrouwd, waarop hij zijn focus verlegde naar bedrijfsreportages.

Eliens Slegers heeft een financieel-analytische achtergrond als business controler. Ze nam ontslag en trok een halfjaar op reis. “Je maakt je hoofd vrij, zodat je weer andere ideeën toelaat”, zegt ze daarover. “In Californië ontdekte ik hoe marketing helemaal anders en veel beter kan dan we hier gewend zijn. Daar is het zaadje voor Vuur Digital Agency geplant.”

Sociale media

Vuur wil zelfstandige ondernemers helpen om te groeien via de sociale media. “Dat doen we in de vorm van een maandelijks opzegbaar abonnement”, legt Elien uit. “Elke maand is Glenn dan de persoonlijke foto- en videograaf. Wat hij maakt, kunnen de klanten op hun sociale media plaatsen, of we kunnen hen ook helemaal ontzorgen en zelf hun sociale media gaan beheren. Een derde luik aan de dienstverlening die wij bieden, is het adverteren op sociale media.”

De focus van Vuur ligt op zelfstandigen die willen groeien, maar nu al verzuipen in het werk en daarom te weinig tijd hebben om zichzelf goed in de markt te zetten. “Op dit ogenblik moeten we dat ook zelf nog doen”, lacht Elien. “Dat doen we door zelf te adverteren. We zijn ook lid van het netwerk BNI Wit Zand en we kunnen ook bogen op het netwerk van Glenn.”

The American way

Vuur wil het aanpakken op ’the American way’. “We weten dat daar een markt voor is”, legt Glenn uit. “We focussen minder op het product dat het bedrijf maakt of verkoopt, maar meer op de mensen achter het bedrijf en op hun passie. Dat werkt. Wij Belgen zijn te braaf. We moeten meer onze passie tonen, zodat we geen product, maar een verhaal brengen.”

“Onze ambitie? Groeien!” zeggen Glenn en Elien in koor. “Ook wij willen uiteraard groeien. We zitten nu in een huurkantoor op de Goormansdijk in Dessel, maar over vijf jaar willen we met een heel team in een eigen kantoor zitten. Liefst in de Kempen, want we richten ons tot Kempense en Limburgse ondernemingen. Creativiteit is geen exclusiviteit voor Antwerpen of Gent.”

www.vuur.agency

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.