Nieuws Kempen STC europe verleidt Proximus voor ledverlichting in servicewagens

STC europe verleidt Proximus voor ledverlichting in servicewagens

STC europe verleidt Proximus voor ledverlichting in servicewagens

Ducato cargoProximus heeft ervoor gekozen om 80 servicewagens uit te laten rusten met de nieuwe TwinLed-verlichting van STC europe. Het Balense bedrijf heeft Twinled ontwikkeld als oplossing ter vervanging van TL voor verlichting in lage ruimtes, bestelwagens, vrachtwagens, enz. Het produceert de armaturen zelf. Ford Europe heeft zijn interesse ook al laten blijken.

“Door de unieke aluminium basisstructuur straalt een TwinLed-armatuur zijn licht uit over 220° in plaats van 120° bij andere ledoplossingen”, zegt zaakvoerder Rudy Vanheukelen. “Gemonteerd in een bestelwagen verlicht TwinLed de hele laadruimte, van plafond tot de vloer. We hebben deze unieke eigenschap laten patenteren. ”

Eerste grote bestelling
STC europe ontwikkelde TwinLed op vraag van Bpost als verlichting in hun bestelwagens. Uiteindelijk ging die deal niet door. Nadien kwam Proximus op de deur kloppen via invoerder PSA Peugeot Citroën. “De laatste servicewagens voor hen zijn eind vorige week uitgerust. Dit was de eerste grote bestelling voor de nieuwe ledtoepassing”, aldus nog de CEO. Ook twee servicevoertuigen van de NMBS zijn er inmiddels mee uitgerust. “Intussen heeft Ford Europe zijn interesse laten blijken. Later op de maand heb ik met hen een meeting in Keulen. Ik ben er bijzonder fier op dat ze ons hebben gecontacteerd. Dit lijkt zeer groot te worden.” Bij het bedrijf werken 5 mensen plus de zaakvoerder.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.