Nieuws Kempen Stella Bikes komt naar Olen en wil Europees peloton aanvoeren

Stella Bikes komt naar Olen en wil Europees peloton aanvoeren

De vestiging van Stella Bikes in Zaandam (foto; Stella Bikes)

Stella Bikes komt naar Olen en wil Europees peloton aanvoeren

OLEN – Stella Bikes, een Nederlandse fabrikant van e-bikes wil een vestiging openen in Olen. Dat zou de vierde worden in België. Stella Bikes heeft de ambitie om Europees marktleider te worden en heeft naast Nederland en België ook al filialen in Duitsland.

Stella Bikes is in België al vertegenwoordigd in Hasselt, Kuurne en Sint-Martens-Latem. Daar komt naar verwachting eind juli een vestiging in Olen bij. In Nederland heeft de e-bike fabrikant ondertussen 45 winkels en de ambitie reikt nog veel verder. Het doel is om marktleider van Europa te worden. “Om dat doel te bereiken willen we eerst stevig voet aan de grond krijgen in België en Duitsland. Daarna mikken we op Denemarken, en zo verder”, vertelt CEO Daan van Renselaar aan RetailTrends.

Zoals bekend heeft tijdens de coronacrisis de fietsverkoop een boost gekregen. Niet alleen stappen meer mensen op een e-bike om naar het werk te gaan. Doordat de kans groot is dat verre reizen er deze zomer niet in zitten, kiezen bovendien veel mensen voor een goede fiets om een vakantie in eigen land te houden, klinkt het bij Stella.

Stella Bikes probeert zich te onderscheiden door zoveel mogelijk van de productie en verkoop in eigen beheer te houden, waardoor het lage prijzen kan hanteren. Daarnaast wil het in de winkels en testcenters veel service en begeleiding bieden. Geïnteresseerden mogen bijvoorbeeld vrijblijvend een proefrit maken. Dat kan zowel in de testcenters, als bij mensen thuis.”

In Duitsland heeft de e-bike fabrikant intussen twee vestigingen, waaronder een net over de grens bij Venlo.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.