Nieuws Kempen Stem je favoriet naar de Voka Kempen Publieksprijs

Stem je favoriet naar de Voka Kempen Publieksprijs

Stem je favoriet naar de Voka Kempen Publieksprijs

 

Vrijdag weten we wie Glacio-Ijsboerke opvolgt als Kempense onderneming van het jaar.

Vrijdag weten we wie Glacio-Ijsboerke opvolgt als Kempense onderneming van het jaar.

Aanstaande vrijdag reikt Voka – KvK Kempen de 29ste Prijs Ondernemen uit. Die wordt door een professionele jury toegekend aan een bedrijf dat al heel wat jaren bijdraagt tot de welvaart en het welzijn van de regio. Een bedrijf ook dat klaar is om die rol nog vele jaren te vervullen. Het grote publiek kan via www.vokakempen.be/publieksprijs op een van de vijf genomineerden stemmen en zo bepalen wie de publieksprijs mee naar huis krijgt. Stemmen kan nog tot en met woensdag.

De Prijs Ondernemen is een initiatief van de Kempense Kamer om bedrijven die bijdragen tot de sociaal-economische welvaart van de regio te belonen en hen aan te moedigen. Traditioneel reikt Voka Kempen deze award uit tijdens haar Jaardiner, dit jaar op vrijdag 12 juni. Dit is een feestelijke netwerkavond met een verzorgd diner. Tijdens de academische zitting worden ook de jarige ondernemingen uit de regio gehuldigd.

Voka Kempen bestaat uit vijf Lokale Ondernemersnetwerken. Het is uit de winnaars van de vijf LON-awards dat een professionele jury de uiteindelijke winnaar van de Prijs Ondernemen kiest. De LON-awards gingen dit jaar naar Hermans Heftrucks uit Rijkevorsel (Voka Kempen Noord), Peeters-Govers uit Lille (Voka Kempen Midden), Odrada Interieur uit Balen (Voka Kempen Oost), ETIB – Concrete House uit Olen (Voka Kempen Zuid) en Decapac uit Herentals (Voka Kempen West).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer