Nieuws Kempen Step2Work komt van Limburg naar Geel

Step2Work komt van Limburg naar Geel

Step2Work komt van Limburg naar Geel

Step2Work uit Genk heeft haar tweede uitzendkantoor geopend, in de Nieuwstraat in Geel. De Limburgse onderneemster Kathleen Similon doet sinds maart een frisse wind door de uitzendsector waaien. Met Step2Work wil ze tegenwicht bieden aan de grote consolidatiegolf die momenteel bij grote uitzendspelers woedt.

 

 

In maart 2021 opende het eerste kantoor van Step2Work in Genk. En nu, amper 7 maanden later, volgt een tweede kantoor in Geel. “Hard work pays off”, zegt Kathleen Similon trots. “Onze focus is om bedrijven én uitzendkrachten zo goed mogelijk te bedienen, ook buiten onze eigen provincie. Zo was de keuze voor de Kempen snel gemaakt.”

“Bij ons zijn kandidaten geen nummertje, maar een persoon met noden en doelen”, aldus zaakvoerster Kathleen Similon. “We nemen de tijd en houden werkzoekenden op de hoogte. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat ze op de juiste plaats terecht komt. De job vinden waarin een werknemer zich goed voelt en waar zijn competenties ten volle kan benutten, daar gaan we voor.”

Step2work legt de focus op technische profielen, maar staat evenzeer open voor functies als bediende. “Na jaren met beide voeten zelf in het werkveld te hebben gestaan in een technische sector, weten we wat een bedrijf nodig heeft van een uitzendkantoor”, aldus nog Kathleen Similon. “En nog belangrijker: we weten hoe de ideale kandidaten eruit zien en hoe we hen op de juiste plaats kunnen krijgen. Hierbij gaan we uit van het principe dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer