Nieuws Kempen Sterkens Security plant verhuis naar Beerse

Sterkens Security plant verhuis naar Beerse

Sterkens Security plant verhuis naar Beerse

sterkens securityTussen dit en twee jaar verhuist Sterkens Security van Malle naar Beerse. Het bedrijf kocht op het industrieterrein Beerse-Zuid een perceel van 5.000 vierkante meter. “De bouwwerkzaamheden zijn nog niet voor direct”, tempert zaakvoerder Roel Sterkens. “IOK verplicht bij de aankoop van een grond om binnen de twee jaar operationeel te zijn. Het zal zoiets worden.”

Sterkens Security kende de afgelopen jaren een sterke groei. Momenteel telt het bedrijf, dat actief is in toegangscontrole, camerabewaking, buitendetectiesystemen en brandbeveiliging, 25 medewerkers. “Toen we veertien jaar geleden verhuisden naar Malle, waren we met zeven of acht mensen. Momenteel barst de huidige locatie uit zijn voegen. De nieuwbouw in Beerse is voorzien op het dubbele van het aantal medewerkers nu.”

Strategische ligging
Het bedrijf koos voor Beerse omwille van de strategische ligging. Het heeft heel wat klanten in de gemeente en er is de nabijheid van de snelweg. In de nieuwbouw komt ook een Experience Center, waar klanten en andere geïnteresseerden alle nieuwigheden kunnen ontdekken. De plannen worden ontworpen door AID architecten uit Westmalle.

Sterkens Security neemt van vandaag tot en met donderdag deel aan de beurs Transport & Logistics in Antwerp Expo. “Het is onze eerste deelname aan een beurs ooit”, licht Roel Sterkens toe. “De verwachtingen zijn groot. Er hebben zich al 10.000 bezoekers geregistreerd en ook de andere standhouders interesseren ons. We willen ons daar profileren als partner voor de logistieke sector, want daarin zitten voor ons nog vele groeimogelijkheden.” In het vooruitzicht van de beurs liet het bedrijf een nieuwe folder maken en het stelt er ook zijn bedrijfsfilm voor.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer