Nieuws Kempen Stoelendans bij Triflex in Herentals

Stoelendans bij Triflex in Herentals

Stoelendans bij Triflex in Herentals

Kris De Backer is de nieuwe Country Manager van Triflex in Herentals. Het bedrijf is gespecialiseerd in vloeibare kunststofafdichtingen voor allerlei oppervlakten. Na vijf jaar voor de sales gewerkt te hebben, zal hij  vanaf nu instaan voor het dagelijks operationeel bestuur van de Belgische vestiging.

“Dat betekent dat mijn portefeuille aan eindverantwoordelijkheden veel meer zal bevatten dan alleen maar die van de commerciële tak. Ook administratie, techniek en marketing komen er nu bij”, zegt Kris De Backer. “Triflex staat voor mij voor correctheid, wederzijdse vertrouwen en groeikansen voor het eigen personeel. Als manager wil ik communicatie centraal zetten. Ik hoop dat iedereen zich ervan bewust is dat niemand het werk alleen kan doen, ook ik niet. Er zullen van tijd tot tijd knopen moeten doorgehakt worden, maar dat doe ik het liefst van al in overleg.”

Christophe Vandyck zal binnen het bedrijf de rol van Sales Manager op zich nemen. Kees Kalis is bestuurder van de Nederlandse en Belgische vestiging.

Triflex BV / SRL maakt onderdeel uit van de Follmann groep met een hoofdkantoor in het Duitse Minden.  De Belgische vestiging is in Herentals.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer