Nieuws Kempen STOKE Outdoor Cooking is beste horeca concept van het jaar

STOKE Outdoor Cooking is beste horeca concept van het jaar

STOKE Outdoor Cooking is beste horeca concept van het jaar

MOL – STOKE Outdoor Cooking uit Mol heeft de prijs gekregen voor ‘beste concept van het jaar’ in de wedstrijd ‘het Kooktalent van Vlaanderen’. Guy Weyts van STOKE Outdoor Cooking nam de prijs in ontvangst tijdens een awardshow in Schelle..

In ‘het Kooktalent van Vlaanderen’ zijn het collega’s in de horeca die de laureaten nomineren. Samen met een vakjury zoeken ze ieder jaar een uniek, ambachtelijk en succesvol concept dat een handelsmerk is geworden voor de eigen zaak en streek. “Dat geeft de winnaars een unieke waardering van andere horecazaken”, zegt Guy Weyts, zaakvoerder van STOKE Outdoor Cooking en culinaire duizendpoot.

Sinds eind 2018 runt Guy Weyts samen met zijn vrouw Fabi Iemants het STOKE Outdoor Cooking Centre in Mol. Dat geldt als de referentie voor buitenshuis koken in België. Het echtpaar verkoopt er alle types buitenkooktoestellen van het merk OFYR. Daarnaast geven Guy en Fabi er workshops om mensen te leren koken op een OFYR én leiden ze een cateringbedrijf dat Outdoor Cooking tot een culinaire beleving verheft.

Outdoor beleving in huis

STOKE Outdoor Cooking beschikt over een reusachtige dampkap, waardoor het mogelijk wordt om ook binnenshuis een Outdoor Cooking beleving mee te maken. Geïnteresseerden kunnen een avondvullende workshop volgen, waarbij je ook zelf de handen uit de mouwen steekt. Guy Weyts is de show-kok van dienst. Met maximum 20 personen sta je familiair dicht bij de barbecue en ga je vanzelf meedoen.

Op locatie

Onder de naam STOKE verzorgen Guy en Fabi ook catering aan huis. Ze bereiden maaltijden en hapjes op privé jets, luxejachten en dergelijke meer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.