Nieuws Kempen Stubbe uit Beerse krijgt Voka Lokaal-award

Stubbe uit Beerse krijgt Voka Lokaal-award

Foto: Facebook

Stubbe uit Beerse krijgt Voka Lokaal-award

Stubbe Draai- en Freeswerk uit Beerse krijgt de Voka Lokaal-award, voor de regio Kempen Midden. Hiermee kan het bedrijf van Pierre Stubbe meedingen naar de Voka Prijs Ondernemen 2021. “Dit komt totaal onverwacht. En daarom eens zo leuk om deze erkenning te krijgen”, zegt zaakvoerder Pierre Stubbe. De hele maand juni reikt elke Voka Lokaal-afdeling van Voka Mechelen-Kempen een awards uit.

Pierre Stubbe begon 27 jaar geleden, in 1994, in een garage in Rijkevorsel met zijn eigen bedrijfje in draai- en freeswerk. De eenmanszaak van toen is uitgegroeid tot een bedrijf op het industrieterrein Beerse-Zuid, en is intussen een grote speler in de sector. Ze maken gespecialiseerde onderdelen op maat voor machines.

“Je begint als jonge ondernemer met een bepaald idee. Als we dan zoveel jaren later een erkenning krijgen van Voka, is dat heel bijzonder. We hebben een vijftiental jaar geleden, met onze machines, echt voluit gekozen voor automatisering en digitalisering. En die keuze loont. We geloven écht in de maakindustrie in deze regio”, zegt zaakvoerder Pierre Stubbe.

“De maakindustrie blijft belangrijk voor onze regio”, vult Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka-Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen aan. “Het is dan ook mooi dat de ondernemers uit het lokale Voka-bestuur een bedrijf als Stubbe Draai- en Freeswerk bekronen. Vanuit onze Voka-Kamer begeleiden we bedrijven volop in hun digitalisering. Zo blijven ze toonaangevend in hun sector. Met de Prijs Ondernemen willen we onze bedrijven in de spotlights zetten. Na een zware coronaperiode van 15 maanden verdienen ze dit. Ze hebben vaak hun hele business moeten omgooien. De genomineerde bedrijven bewijzen stuk voor stuk dat ze uit het juiste hout gesneden zijn.”

Vanaf 1 juli 2021 kan iedereen een zijn stem uitbrengen voor de Voka Prijs Ondernemen 2021 op de Voka-website.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer