Nieuws Kempen Succes doet Glam by Sarah verhuizen naar een groter pand

Succes doet Glam by Sarah verhuizen naar een groter pand

Foto: Glam by Sarah

Succes doet Glam by Sarah verhuizen naar een groter pand

WESTERLO – Glam by Sarah opent vrijdag een gloednieuwe boetiek aan Vismarkt. Het vorige pand in de Polderstraat was amper een jaar na de opening alweer te klein geworden.

Net geen jaar geleden vulde Sarah Schroeven haar webshop aan met een fysieke winkel, maar door het grote succes van haar concept drong de verhuis naar een groter pand zich op. “Op één week na opende ik een jaar geleden mijn boetiek in de Polderstraat”, vertelt Sarah Schroeven. “Ik had niet verwacht dat die fysieke winkel mijn zaak zo snel zou doen groeien. Het pand in de Polderstraat was daardoor te klein geworden en daarom verhuis ik naar Vismarkt. Die straat is commercieel gezien een betere locatie. Er zijn andere handelaars vlakbij en er wordt ook jaarlijks een braderij georganiseerd.”

“Mijn concept blijft uiteraard ongewijzigd, want ook op de nieuwe locatie bied ik private shopping aan”, vult Sarah Schroeven aan. “De winkel zelf daarentegen kreeg een iets andere stijl wat betreft het interieur. De klanten zullen in een warme omgeving terechtkomen, wat een grotere beleving met zich meebrengt. Aan de openingsuren of -dagen verandert er voorlopig niets maar op termijn is het wel mijn bedoeling om de boetiek fulltime open te houden.”

Lees ook: https://www.made-in.be/kempen/glam-by-sarah-in-westerlo-biedt-ook-private-shopping-aan/

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.