Nieuws Kempen Sunparks Mol sluit samenwerking met Graspop

Sunparks Mol sluit samenwerking met Graspop

Sunparks Mol sluit samenwerking met Graspop

sunparks molBezoekers aan Graspop Metal Meeting 2016 in Dessel kunnen na het stagediven en headbangen weer op adem komen tussen de dennenbomen en in subtropisch zwemwater. Sunparks Kempense Meren uit Mol sloot recent een samenwerking met Graspop voor een gezamenlijk arrangement, inclusief een verblijf in het vakantiepark en toegang tot het festival.

“We hadden de voorbije jaren al festivalbezoekers die bij ons een huisje huurden. Dat bracht ons op het idee om een compleet arrangement uit te werken met Graspop”, zegt Axel Waelbers, manager B2B en Special Events bij Sunparks Kempense Meren in Mol. Wie daarop intekent, ontvangt een Graspop-welkomstpakket, kan gebruik maken van de shuttlebus tussen het vakantiepark en het festival en mag op het festival binnen via de snelkassa aan de hoofdingang. Tegelijk verblijf je in een vakantiewoning en heb je toegang tot het waterparadijs Aquafun. “De voorverkoop is drie weken geleden gestart en we hebben nu al 80 huisjes verhuurd”, vertelt Waelbers. “We verwachten zeker nog een verdubbeling.”

Inzetten op events
Sunparks Mol zet meer en meer in op bijzondere events. Afgelopen weekend was er een internationale ballonconventie en volgend weekend het jaarlijkse mountainbikeweekend met dagelijks zo’n 1.300 deelnemers. Nog deze maand vindt een internationaal dartstornooi plaats: de Sunparks Masters met 1.500 deelnemers uit Nederland, Duitsland en Engeland. Het laatste weekend van november is het de beurt aan het dancefestival Magnifiek en wordt Sunparks Mol omgetoverd tot een mini-Tomorrowland. 2.800 muziekliefhebbers hebben hiervoor al een ticket en bungalow besteld.

“De periode tussen de herfst- en de kerstvakantie is traditioneel een moeilijke”, vertelt Axel Waelbers. “Met de organisatie van events slagen we erin een zeer behoorlijke bezetting te halen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer