Nieuws Kempen Sweet Paradise zal voortaan Frisia heten

Sweet Paradise zal voortaan Frisia heten

Sweet Paradise zal voortaan Frisia heten

Schepsnoepmerk Sweet Paradise gaat een handje helpen om het huismerk Frisia, van het Turnhoutse moederbedrijf Astra Sweets, in de markt te zetten. Als onderdeel van Astra Sweets zal het van naam veranderen. Sweet Paradise zal daarom voortaan onder de naam Frisia naar buiten komen.

 

 

Al meer dan 25 jaar is Sweet Paradise marktleider in schepsnoep in de Benelux. Sweet Paradise, met hoofdkantoor in Turnhout, is een zelfstandige business unit die deel uitmaakt van de succesvolle groep Astra Sweets. Sweet Paradise levert snoep, zowel ‘pick & mix’ als voorverpakt, en doet dit in een ‘full merchandising concept’ in heel de Benelux. Tot haar klanten behoren onder meer bioscopen, pretparken, supermarkten en drogisterijen.

Het merk Frisia is in Nederland al een vaste waarde. Het kreeg recent een volledige rebranding en groeide uit van een ‘marshmallow merk’, naar een volwaardig snoepmerk. Er werden gums, ufo’s en ‘rocket balls’ aan het assortiment toegevoegd. Frisia is nu klaar om ook de Belgische markt te veroveren. Sweet Paradise zal hier een handje bij helpen door een naamsverandering naar Frisia. Zo krijgt de nieuwe naam en het merk direct een plaats in de Belgische markt.

Astra Sweets is een toonaangevende Europese snoepfabrikant. Ze ontwikkelen en produceren snoep voor private label en hun eigen merken Frisia en Sweet Paradise. Het hoofdkantoor is gevestigd in Turnhout en ze hebben productielocaties in België en Nederland.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.