Nieuws Kempen ’t Gerief viert 10de verjaardag met 300ste medewerker

’t Gerief viert 10de verjaardag met 300ste medewerker

’t Gerief viert 10de verjaardag met 300ste medewerker

't Gerief Dienstenchequebedrijf ’t Gerief, met zetel in Herentals, viert dit jaar zijn tiende verjaardag en heeft zopas zijn 300ste medewerker aangeworven. Het bedrijf biedt huishoudhulp en een strijkdienst. De Dienst Huishoudhulp is de grootste en werft weldra de 270emedewerker aan. In de Strijkdienst start half november de 25e strijkster. De omkadering bestaat vandaag uit 11 bediendes.

’t Gerief werd opgericht door de OCMW’s en PWA’s uit de Middenkempen. De organisatie breidt uit en is continu op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Vooral in de gemeenten Kasterlee, Grobbendonk en Lille is de vraag zeer groot. Leen Van Ginneken, jobcoach van regio Kasterlee, is zeer dringend op zoek.

Meer werk voor bedrijven
’t Gerief wierf dit jaar al drie bijkomende strijksters aan om het strijkteam te versterken. “Dit heeft verschillende redenen”, vertelt directeur Hans Bouwen. “Het Strijkpunt in Herentals kent een groot succes. ’t Gerief biedt via zijn strijkophaaldienst een service aan voor bedrijven waarbij we de strijk van medewerkers ophalen. Sinds dit jaar strijken we ook voor een droogkuisfirma. Dat alles betekent dus een stijging van de omzet waardoor we half november onze 25e strijkster zullen aanwerven.”

Hoewel de aandacht de afgelopen maanden zeer sterk gericht was op groei, blijft de basisdoelstelling van ’t Gerief ongewijzigd. Het bedrijf zet in op een kwalitatieve dienstverlening en een duurzame tewerkstelling. “De coaches selecteren op basis van een uitgebreide kennismakingsprocedure omdat we ervan overtuigd zijn dat een goede match zorgt voor een duurzame samenwerking tussen de klant en de medewerker. Ook na de start laten we de medewerkers en klanten niet los: we bieden begeleiding en opleiding en hechten belang aan collegialiteit. Hierin blijven we ook in de toekomst investeren”, legt Hans uit.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer