Nieuws Kempen Tafel van Geels architect genomineerd voor prestigieuze designprijs

Tafel van Geels architect genomineerd voor prestigieuze designprijs

Tafel van Geels architect genomineerd voor prestigieuze designprijs

GEEL – Na een AZ Award in Toronto en een Good Design Award in Chicago is het tafelontwerp Angelo M van Geels interieurarchitect Leo Aerts, nu ook een kanshebber voor de Best of the Year award in New York. Alinea, het interieurbedrijf van Aerts, is al meermaals internationaal gelauwerd voor zijn tijdloos design.

De Best of Year Awards worden uitgedeeld door Interior Design uit New York. De award lauwert het belangrijkste werk van het afgelopen jaar en wordt internationaal erkend door designers en architecten. De Angelo M tafel is een design van Geels architect Leo Aerts en is geselecteerd binnen de categorie Residential furniture: dining table. De winnaars worden op 6 december bekend gemaakt tijdens de ceremonie in New York. Stemmen kan nog tot 18 oktober.

Het tafelontwerp Angelo M is een ronde of ovale tafel in natuursteen en is verkrijgbaar in verschillende marmersoorten en afmetingen. De twee elementen, voet en blad, vormen samen één vloeiend geheel. Omdat de tafel op één centrale voet staat, kan er makkelijk extra zitplaats gecreëerd worden. Uitgevoerd in harde natuursteen kan de tafel zowel binnens- als buitenshuis gebruikt worden.

Naast meubels maakt Alinea ook designjuwelen, vazen en andere objecten. Oprichter Leo Aerts is bekend als interieurontwerper van eigentijdse woningen, winkels, kantoren en overheidsopdrachten.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.